Samarbejde med Dahua Technology om at skabe overvågnings....

Herunder kommer der nyheder vedr. Asustor. (Dog på dansk!)
Blueeyez
Site Admin
IndlægCOLON 89
TilmeldtCOLON 25. maj 2017, 13:17

Samarbejde med Dahua Technology om at skabe overvågnings....

Indlægaf Blueeyez » 6. jul 2017, 11:54

Samarbejde med Dahua Techonology om at skabe overvågningsløsninger

ASUSTOR har meddelt at de har integreret over 100 forskellige kameramodeller fra Dahua Technology, der giver hjemme- og virksomhedens brugere en meget sikker overvågningsløsning.

ASUSTOR meddelte i dag, at man har gennemført en integration med det berømte IP-kamera mærke Dahua Technology. Over 100 Dahua kameramodeller er nu verificeret som værende kompatible med ASUSTORs Surveillance Center, der bringer en premium overvågningsløsning til markedet. Nu vil brugerne kunne oprette et økonomisk og storskala overvågningssystem på deres betroede ASUSTOR NAS-enheder.

Billede

ASUSTORs overvågningscenter kører på alle ASUSTOR NAS-enheder og giver 4 gratis kamerakanaler (mere end industristandarden). Brugere kan også udvide kamerakanaler efter deres behov ved hjælp af købbare licenser. Surveillance Center har den centraliserede overvågningssoftware CMS Lite, som giver brugere mulighed for centralt at styre op til 128 IP-kameraer på forskellige steder på 32 ASUSTOR NVR'er, hvilket signifikant forbedrer effektiviteten i ledelsen. Den nyeste Surveillance Center 2.7 Beta-version fremmer overvågningsfunktionalitet og tilføjer en række professionelle funktioner, herunder: Eksport og import af kameraindstillinger, der giver brugerne mulighed for at gemme, sikkerhedskopiere og implementere kameraindstillinger til andre Surveillance Center-installationer, understøtte den nye Fisheye-restaureringsmodus 1O3R og tovejskommunikation på AiSecure mobilappen.

"Når du opretter et omfattende cloudovervågningssystem, skal du i tillæg til at have brug for en stabil og pålidelig NAS-lagringsenhed som backbone også have højkvalitets overvågningskameraer," sagde James Su, produktchef hos ASUSTOR. "Vi er ivrige efter at skabe partnerskab med verdensberømte IP-kamera mærke Dahua Technology i færdiggørelsen af ​​kompatibilitetstestning og verifikation for denne integration. Nu er forbrugere og virksomheder i stand til at vælge fra endnu mere populære kameramodeller, når de skaber en økonomisk og omfattende overvågningsløsning. "

"Den succesrige integration gør ASUSTOR Surveillance Center og Dahua IP-kameraer godt kompatible med hinanden, hvilket uden tvivl er gavnligt for vores fælles kunder og også demonstrerer Dahua Value proposition of Service", siger Daniel Chau, Overseas Marketing Director hos Dahua Technology. "Vi vil gerne skabe en åben platform, der arbejder sammen med vores partnere, som ASUSTOR, da vi kan se, at efterspørgslen efter IP-kameraer fra forskellige markeder stiger. Partnerskabet med ASUSTOR og at tilbyde premium overvågningsløsninger, der passer til markedets behov, er selvfølgelig et godt forsøg på at holde sig fremme i branchen. ”

For mere produktinformation besøg venligst: https://asustor.com

For en komplet liste over kompatible IP-kameraer, besøg venligst: https://asustor.com/service/ipcam?id=ipcam

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011 via direkte investeringer fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-mærket blev oprettet som et portmanteau af "ASUS" og "Storage". ASUSTOR er en førende innovator og leverandør af private cloud storage (netværks lagring) og videoovervågning (network video recorder) løsninger, der også er specialiseret i udvikling og integration af relaterede firmware, hardware og applikationer. Vi er dedikeret til at give verden uovertruffen brugeroplevelser og det mest komplette sæt af netværkslagringsløsninger.
Presse Kontakt: marketing@asustor.com

Om Dahua Technology
Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. er en førende løsning udbyder i den globale videoovervågning industri. I 2016 blev Dahua nummer 4 i "Security Top 50" af A & S international. Dahua er forpligtet til at levere de højeste kvalitetsprodukt med den nyeste teknologi til at gøre det muligt for vores kunder at udføre deres forretning med succes. Virksomheden har mere end 6.000 F & U-ingeniører og teknisk personale, der arbejder med avancerede teknologier i kameralinser, billedsensorer, videokodning og transmission, indlejret processor, grafisk behandling, videoanalyse, software pålidelighed, netværkssikkerhed og andre teknologier. Besøg https://dahuasecurity.com for at lære mere.

Presse Kontakt: Gu_Jun1@dahuatech.com