Samarbejde med DriveSavers om at give brugerne...

Herunder kommer der nyheder vedr. Asustor. (Dog på dansk!)
Blueeyez
Site Admin
IndlægCOLON 89
TilmeldtCOLON 25. maj 2017, 13:17

Samarbejde med DriveSavers om at give brugerne...

Indlægaf Blueeyez » 11. jul 2017, 11:31

Samarbejde med DriveSavers om at give brugerne en data gendannelsestjeneste

ASUSTOR og DriveSavers meddelte deres data gendannelsespartnerskab for at give ASUSTOR brugere professionel data gendannelsesløsninger til en god pris, GRATIS forsendelse og GRATIS evaluering på alle NAS enheder.

Billede

ASUSTOR har meddelt om et partnerskab med DriveSavers data gendannelse, en førende data gendannelsesleverandør, til at tilbyde ASUSTOR brugere professionel fjernbetjening og laboratorie data gendannelsesløsninger til en god pris samt GRATIS forsendelse og GRATIS evaluering på alle DVR, RAID, NAS og SAN enheder. Alle ASUSTOR NAS produkter tilbyder ikke bare 3 års garanti og omfattende backup funktioner, men også data gendannelsesløsninger der giver brugerne højere databeskyttelse og sikkerhed.

Når der henvises til ASUSTOR som henvisningspartner, vil DriveSavers give ASUSTOR brugere 10% rabat og en rabat på op til 27% til regering, uddannelse og non-profit organisationer. GRATIS forsendelse til næsten enhver global placering. Herudover færdiggørelse af told- og fragtformularer til brugere udenfor USA, leveres også med GRATIS evaluering på alle ASUUSTOR NAS enheder.

Læs mere om DriveSavers på: https://drivesaversdatarecovery.com/welcome/welcome-asustor-customers

Læs mere om ASUSTOR produkt information: https://asustor.com

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011 via direkte investeringer fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-mærket blev oprettet som et portmanteau af "ASUS" og "Storage". ASUSTOR er en førende innovator og leverandør af private cloud storage (netværks lagring) og videoovervågning (network video recorder) løsninger, der også er specialiseret i udvikling og integration af relaterede firmware, hardware og applikationer. Vi er dedikeret til at give verden uovertruffen brugeroplevelser og det mest komplette sæt af netværkslagringsløsninger.
Presse Kontakt: marketing@asustor.com

Om DriveSavers
Med over 30 års prisbelønnet success, er DriveSavers verdensførende indenfor data gendannelse, med den hurtigste, mest pålidelige og kun certificerede sikre datarestaurering, eDiscovery og digital retsmedicinsk tjenester i branchen. Med sit avancerede teknologiske certificerede ISO klasse 5 rentrum, redder DriveSavers kritiske filer fra alle typer af datalagringsmedier, herunder solid-state (SSD) enheder, harddiske, smartphones, kamerakort og enheder på virksomhedsniveau som RAID systemer. Virksomheden håndterer alle slags tab af data, herunder mekaniske fejl, fysisk, vand- og brandskader, datakorruption, sletninger af filer og meget mere. Tilfredse kunder omfatter: Bank of America, Google, Lucasfilm, NASA og mange flere.
For mere information besøg: https://drivesaversdatarecovery.com