Surveillance Center 2.7 er udgivet!

Herunder kommer der nyheder vedr. Asustor. (Dog på dansk!)
Blueeyez
Site Admin
IndlægCOLON 89
TilmeldtCOLON 25. maj 2017, 13:17

Surveillance Center 2.7 er udgivet!

Indlægaf Blueeyez » 16. okt 2017, 21:58

ASUSTOR har udgivet Surveillance Center 2.7

ASUSTOR har meddelt at Surveillance Center 2.7 er udgivet, alle brugere kan nyde Surveillance Center 2.7 forbedrede og mere stabile funktioner, herunder mere effektiv styring, fleksibel udvidelse af IP-kameraerne, nemmere netværksforbindelse mm. ASUSTOR ønsker at lade dig opleve en mere bekvem anvendelse af Surveillance Center 2.7.

Taipei, Taiwan, oktober xx, 2017 - ASUSTOR Inc., en førende innovator og leverandør af netværksoplagringsløsninger, har meddelt om udgivelsen af Surveillance Center 2.7, og alle ASUSTOR NAS-brugere kan få det seneste Surveillance Center 2.7 fra nu. Takket være brugernes support og tilbagemeldinger, er ASUSTOR konstant innovativ og forbedret. Surveillance Center 2.7 tilføjer nye funktioner til forbedring af systemets samlede ydeevne og brugeroplevelsen.

Hvad er nyt i Surveillance Center 2.7:

  • Komplet understøttelse af ADM 3.0 Internet adgangsfunktion: Ny Internet adgangsfunktion, der hjælper brugerne med at forenkle tidligere komplekse router konfigurationer. Selvom brugere med mobile enheder er under lokale netværk eller multi-router miljøer, er alt, hvad du behøver at gøre, er at opgradere AiSecure til den nyeste version, og du vil nu nemt kunne oprette forbindelse til din NAS for at få adgang til Surveillance Center fra hvor som helst og til enhver tid. Til computerbrugere skal du kun installere den nyeste ASUSTOR EasyConnect (AEC) -værktøj for at udnytte Internet adgangsfunktionen og bekvemt forbinde til din NAS derhjemme.

  • Eksporter nemt live video ved skærmen: Ud over at kunne få adgang til overvågningsvideoer via HDMI-grænsefladen, kan du nu bruge den nye eksportfunktion til hurtigt at eksportere videofiler til USB enheder eller delte mapper for sikker opbevaring. Desuden kan du bruge ASUSTORs digitale bevisidentifikationsværktøj til at kontrollere og bekræfte, at eksporteret video ikke er blevet manipuleret.

  • 360 graders Fiskeøje-kamera billed håndtering: Fiskeøje-kameraer har en bred vinkelvisning og kan give bredere dækning end de fleste almindelige kameraer. Overvågningscenterets billedgendannelsesfunktion giver dig mulighed for at vælge et bestemt område, 360 graders panoramaudsigt, dobbelt 180 graders panoramaudsigt eller 1O3R-genskabelse af et fiskeøje-kameras livevideo. Dette giver brugeren en omfattende overvågning uden blinde vinkler uden at skulle bruge flere kameraer.

  • Indstil automatisk aktivering/deaktivering af kameraer: Med aktiver og deaktiver funktionen kan du til enhver tid deaktivere kameraer. Når du har brug for kameraerne til at starte overvågningen igen, kan du aktivere dem med det samme. Derudover kan du bruge tidsplanindstillingen til at konfigurere den automatiske aktivering og deaktivering af kameraer, hvilket øger driftsfleksibiliteten, samtidig med at tiden reduceres til vedligeholdelse.

  • Eksporter / Importer kameraindstillinger: Nu kan du sikkerhedskopiere dine kameraindstillinger ved at eksportere dem til mapper, der ikke kun giver en sikkerhedskopiering, men også muliggør nem konfiguration af kameraindstillinger til andre Surveillance Center-installationer.

  • Digitalt vandmærke og identifikationsværktøj til dine optagelser: Surveillance Center 2.7 introducerer en beskyttelses- og bekræftelsesmekanisme til optagelser. Når der optages på NAS'en, vil der være et digitalt vandmærke tilsat dem for at sikre, at de ikke bliver manipuleret eller redigeret. Desuden kan du bruge ASUSTORs digitale bevisidentifikationsværktøj til at kontrollere og bekræfte, at enhver eksporteret video ikke er blevet manipuleret.

"Det antages, at udgivelsen af ​​Surveillance Center 2.7 vil give en bedre brugeroplevelse, og vi vil takke vores ASUSTOR NAS brugere for at give os råd om hvordan vi kan nærme os hver af jer. og løse brugernes tilbagemeldinger om fejl for at forbedre Surveillance Center 2.7 til officielt versionså let." Sagde KueiFu Hsu, forsknings- og udviklingsassistent hos ASUSTOR. "Vi anbefaler, at ASUSTOR-brugere opgraderer til den officielle version af Surveillance Center 2.7 og oplever den nye NAS-oplevelse."

Surveillance Center 2.7 er udgivet til alle ASUSTOR NAS-systemers online opdateringer, vi anbefaler brugere at opgradere til den nyeste version for at opleve en bedre og mere stabile NAS funktioner.

For mere produktinformation besøg venligst: http://www.asustor.com
For mere information om Surveillance Center 2.7, besøg venligst: https://www.asustor.com/nvr2_7

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011 via direkte investeringer fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-mærket blev oprettet som et portmanteau af "ASUS" og "Storage". ASUSTOR er en førende innovator og leverandør af private cloud storage (netværkstilsluttet lagring) og videoovervågning (network video recorder) løsninger, der også er specialiseret i udvikling og integration af relaterede firmware, hardware og applikationer. Vi er dedikeret til at give verden uovertruffen brugeroplevelser og det mest komplette sæt af netværkslagringsløsninger.
Presse Kontakt: marketing@asustor.com