ASUSTOR og NAKIVO tilbyder nu omfattende virtuel maskine sik

Herunder kommer der nyheder vedr. Asustor. (Dog på dansk!)
Blueeyez
Site Admin
IndlægCOLON 89
TilmeldtCOLON 25. maj 2017, 13:17

ASUSTOR og NAKIVO tilbyder nu omfattende virtuel maskine sik

Indlægaf Blueeyez » 24. aug 2017, 15:34

ASUSTOR og NAKIVO tilbyder nu omfattende virtuel maskine sikkerhedskopieringsløsning
ASUSTOR har meddelt, at dets NAS-enheder har integreret NAKIVO Backup & Replication-tjenesten, så ASUSTOR NAS-brugere nemt kan oprette en omfattende virtuel sikkerhedskopieringsløsning.

Taipei, Taiwan den 2. august 2017 - ASUSTOR Inc., en førende innovator og leverandør af netværksoplagringsløsninger, har meddelt, at den har samarbejdet med det verdenskendte virtuelle sikkerhedskpieringsfirma NAKIVO for at levere en hurtig, pålidelig og overkommelig databeskyttelsesløsning til virtuelle maskiner . Brugere kan nu installere NAKIVO Backup & Replication app på deres NAS for at udnytte sin kraftfulde hardware og opbevaring og omdanne den til et virtuelt maskine sikkerhedscenter. NAKIVO gør det nemt at sikkerhedskopiere data fra VMware og Hyper-V-maskiner.

NAKIVO Backup & Replication er en hurtig og pålidelig løsning til sikkerhedskopiering af virtuelle maskiner, der understøtter backup og genoprettelse af virtuelle maskiner i VMware, Hyper-V og AWS EC2-miljøer. Brug af ASUSTOR NAS i kombination med NAKIVO gør det muligt for virtuelle maskiner, der kører i VMware og Hyper-V-miljøer, at have optimal databeskyttelse. NAKIVO har en række funktioner, der gør sikkerhedskopierne mere effektive. Netværksaccelerationsfunktionen fordobler sikkerhedskopiering-, replikations- og genoprettelseshastigheder for virtuelle maskiner i WAN og på belastede LAN-netværk, mens NAKIVO også effektivt kan slette overflødige filer og komprimere data under sikkerhedskopiering for at spare lagerplads. I den uheldige hændelse, at der er behov for katastrofegendannelse, kan NAKIVO hjælpe med at genoprette virtuelle maskindata på få minutter, hvilket giver dig adgang til dine mest kritiske data.

"Da virksomhederne fortsat søger efter omkostningseffektive ressourcer, der kan implementeres fleksibelt, vil efterspørgslen efter virtualisering fortsætte med at stige," siger Quote Lin, Chief Technology Officer hos ASUSTOR. "Denne integration med NAKIVO vil give brugerne mulighed for at nyde en komplet virtuel maskine backup løsning på deres ASUSTOR NAS enheder. Vi anbefaler, at brugerne udnytter ASUSTORs virksomhedsklasse NAS-produkter kombineret med NAKIVO for at få en yderst pålidelig løsning til sikkerhedskopiering af virtuelle maskiner med en optimal prissætning. "

For mere produktinformation besøg venligst: https://www.asustor.com

For mere information om brug af NAKIVO på ASUSTOR NAS, besøg venligst: https://www.nakivo.com/backup-appliance/asustor-nas

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011 via direkte investeringer fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-mærket blev oprettet som et portmanteau af "ASUS" og "Storage". ASUSTOR er en førende innovator og leverandør af private cloud storage (netværkstilsluttet lager) og videoovervågning (network video recorder) løsninger, der også er specialiseret i udvikling og integration af relaterede firmware, hardware og applikationer. Vi er dedikeret til at give verden uovertruffen brugeroplevelser og det mest komplette sæt af netværkslagringsløsninger.
Presse Kontakt: marketing@asustor.com

Om NAKIVO
NAKIVO Inc. er et privatejet firma, der blev grundlagt i 2012. NAKIVO udvikler en hurtig, pålidelig og overkommelig databeskyttelsesløsning til VMware, Hyper-V og cloud-miljøer. Over 10.000 virksomheder bruger NAKIVO Backup & Replication til at beskytte og gendanne deres data mere effektivt og omkostningseffektivt, mens over 140 hosting-, administrations- og cloud services-udbydere bruger NAKIVOs software til at levere VM BaaS og DRaaS til deres kunder. NAKIVO har en global tilstedeværelse med over 1.800 kanalpartnere i 117 lande verden over.