ASUSTOR samarbejder med IDrive for at give en omfattende sky

Herunder kommer der nyheder vedr. Asustor. (Dog på dansk!)
Blueeyez
Site Admin
IndlægCOLON 89
TilmeldtCOLON 25. maj 2017, 13:17

ASUSTOR samarbejder med IDrive for at give en omfattende sky

Indlægaf Blueeyez » 24. aug 2017, 15:52

ASUSTOR samarbejder med IDrive for at give en omfattende sky sikkerhedskopieringstjeneste
ASUSTOR har meddelt, at alle ASUSTOR NAS-enheder integreres med IDrive's online sky sikkerhedskopieringstjeenste. Dette vil give brugerne en omfattende online sikkerhedskopieringsløsning, der bruger kryptering af militærkvalitet til at beskytte og administrere deres filer, mens de synkroniserer og deler filer.

Taipei, Taiwan den 15. august 2017 - ASUSTOR Inc., en førende innovatør og leverandør af netværksoplagringsløsninger, meddeler, at alle ASUSTOR NAS-enheder vil blive integreret med IDrive's online sky sikkerhedskopieringstjeneste. ASUSTOR NAS-brugere vil nu have en omfattende løsning til sikker sikkerhedskopiering af lydfiler, filsynkronisering og mappedeling. Desuden kan ASUSTOR NAS-brugere også udnytte IDrive's militære AES 256-bit krypteringsteknologi til sikkkerhedskopiering, håndtering og beskyttelse af filer på deres NAS.

Med hensyn til databeskyttelse tilbyder ASUSTOR NAS en række omfattende data sikkerhedskopiering og gendannelses funktioner. En af de mange funktioner er ASUSTOR Backup Plan (ABP), som giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere data fra deres computer til deres NAS, lave lokal sikkerhedskopiering til MyArchive-diske og integrere med mange sky sikkerhedskopieringstjenester som Amazon S3, Google Drev, Microsoft OneDrive og mere. Den nyligt tilføjede IDrive sky sikkerhedskopieringstjeneste giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere data fra deres NAS ved hjælp af AES 256-bit krypteringsteknologi. Det giver dem også mulighed for at konfigurere automatisk sikkerhedskopiering og gendannelse, hvilket gør det mere effektivt og sikkert.

"Beskyttelse og sikkerhed af vores brugeres data er vores første prioritet hos ASUSTOR. Vi har gjort en stor indsats for at give alle vores brugere en følelse af sikkerhed gennem vores data sikkerhedskopiering og gendannelses funktioner. Denne integration med IDrive tillader os at gøre vores produkter endnu mere konkurrencedygtige, så brugerne nemt kan planlægge regelmæssige sikkerhedskopier af deres uvurderlige data til deres NAS eller offentlige sky-lagerplads "ifølge James Su, Product Manager hos ASUSTOR.

"Vi er glade for at bringe vores IDrive NAS-app til ASUSTOR-kunder. Med vores kombination af sikkerhed, overkommelighed og mulighed for at sikkerhedskopiere flere enheder, kan ASUSTOR-kunder have deres kritiske data beskyttet lokalt med ASUSTOR og i skyen med IDrive", siger Matthew Harvey, Senior Business Development Manager hos IDrive.

For mere produktinformation besøg venligst: https://www.asustor.com

For mere information om at bruge IDrive med ASUSTOR NAS, besøg venligst: https://www.idrive.com/asustor-backup

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011 via direkte investeringer fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-mærket blev oprettet som et portmanteau af "ASUS" og "Storage". ASUSTOR er en førende innovator og leverandør af private cloud storage (netværkstilsluttet lager) og videoovervågning (network video recorder) løsninger, der også er specialiseret i udvikling og integration af relaterede firmware, hardware og applikationer. Vi er dedikeret til at give verden uovertruffen brugeroplevelser og det mest komplette sæt af netværkslagringsløsninger.
Presse Kontakt: marketing@asustor.com

Om IDrive Inc.
IDrive Inc. baseret i Calabasas, CA. Er et privatejet selskab med speciale i skylagring, online backup og fjernadgang. Kernevirksomhed omfatter IDrive®, RemotePC ™ og IBackup®. Virksomhedens tjenester hjælper over 3 millioner kunder med at sikkerhedskopiere mere end 100 Petabyte data. IDrive giver forbrugerne mulighed for sikkert at sikkerhedskopiere flere computere og mobile enheder til en konto til samme pris. Virksomheder kan oprette flere brugerkonti og administrere sikkerhedskopier af deres computere / servere med lethed.

Presse Kontakt: marketing@asustor.com